onsdag 25 april 2012

Utställning Örnsköldsvik

Strax före halv sex på lördagsmorgonen styrde Dana och jag kosan mot Ö-vik och utställning. Man hade varnat för snöstorm, men så illa var det faktiskt inte, rejält moddigt upp till Härnösand (ca fem mil för er som inte har koll på geografin) och tvättbräde-väg över Skuleberget. I övrigt tuffade det på som det skulle och vi var framme i god tid.

Tyvärr hade vi ingen större nytta av det, då det visade sig att ingen av unghundarna var på plats utan brukstikarna kallades in snabbare än väntat. Dana är ju dock både rutinerad och bussig så hon gick in och gjorde sitt bästa.
Just den dagen var det tydligen inte alls tillräckligt, för första gången i livet så fick vi höra att Dana saknade könsprägel, dvs hon såg inte ut som en tik?! Dessutom var hon för bredbent när hon travade, hade för mycket stop, för långt kors och jag vet inte allt... Hon hade bra färg dock, så vi får väl tacka färgen för att hon fick ett excellent.... Det hägrande certet kunde vi ju glömma....

Nu till helgen ska hon göra något vettigare, dvs åka på övning med försvarsmakten. Helgen efter det är det på 'et igen i utställningsringen.

Stridisar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar